Het huis staat in het dorpje Benabbio, comune Bagni di Lucca in Noord Toscana. Het is een eenvoudig dorpshuis, maar van alle gemakken voorzien en gelegen aan de weg die van het dorpsplein naar het hoger gelegen gedeelte van het dorp loopt.

Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed. Eén daarvan kan ook als twee losse eenpersoonsbedden gebruikt worden. Op de begane grond is, naast de woonkamer en keuken, nog een zijkamer met twee losse bedden. De badkamer is eenvoudig, maar praktisch en een wasmachine staat tot je beschikking. De woonkamer is voorzien van een grote eettafel, luie stoelen en een tv en dvd speler. Voor het huis bevindt zich een gezellig zitje; op de eerste verdieping een terras dat voornamelijk gebruikt wordt om de was op te hangen en op het dak een heerlijk zonneterras, waarop je kunt genieten van een schitterend uitzicht over dorp en vallei en prachtige zonsondergangen achter de bergen van de Alpi Apuane. Het huis is voorzien van centrale verwarming voor het koudere voor- en naseizoen.
Het huis wordt beheerd door onze vriendinnen, de dames Franca en Roza, die ervoor zorgen dat als je aankomt, alles klaar staat, het huis schoon is en de bedden opgemaakt.

Bekijk Foto's Huis om een beeld te krijgen van het huis. Ook over Het dorp en Ligging kun je elders op deze site lezen.